festa major monells

Serà els dies 26, 27 i 28 d’agost i recupera concerts, cercavila, teatre o el tradicionals Concurs de Munyir Vaques, que enguany celebrarà la seva XXII edició

La Festa Major de Monells torna a la normalitat i recupera concerts, cercavila, teatre o el tradicionals Concurs de Munyir Vaques, que enguany celebrarà la seva XXII edició. Serà el divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 d’agost. Després d’un any passat adaptat en un format excepcional arran de la situació sanitària actual derivada de la pandèmia de COVID-19, enguany la Festa Major de Monells lluirà en tot el seu esplendor.

Arrencarà el divendres 26 d’agost, a les 17 h, a la plaça de l’Oli amb el XXII Concurs de munyir vaques. Serà a les 20.50 h quan tindrà lloc el Xupinasso, que anirà seguit d’una vetllada de teatre per a tots els públics a la plaça Jaume I, a càrrec de Peyu ‘L’home Orquestra’: l’entrada inclourà sopar per 15 euros i ja s poden adquirir anticipadament a El Roure Blanch, a La Neta de la Ca l’Arcadi o a la Pizzeria Mar de Tasmània de la Bisbal.

L’activitat continuarà dissabte, a partir de les 18.30 h, amb una Cercavila amb els Geganters de la Bisbal, els Timbalers de les Gavarres i la Monèlia. Seguidament, a les 20 h hi haurà concert de Reggae per Xics, a les 22 h actuació de Les Que Faltaband i, a partir de mitjanit, sessió de música enllaunada amb Animal Show DJ. Durant tota la nit hi haurà servei de bar i entrepans.

L’endemà, diumenge, hi haurà sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles a la plaça Jaume I a partir de les 18 h. Quan acabin, la cloenda de la Festa Major de Monells serà una actuació del conjunt The Gramophone Allstars Big Band.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*