Del dimecres 16 al diumenge 20 de febrer tindrà lloc la 32a Palamós Optimistic Trophy. Una de les regates internacionals de vela infantil més importants del món a la Badia de Palamós. Aquesta regata és un referent mundial per la seva qualitat tècnica i l’alt nivell dels participants. Hi participen 550 embarcacions de 26 països diferents.

La International Palamós Optimist Trophy és una regata internacional per les classes Optimist, infantil i cadet on es reuneixen els millors atletes en l’àmbit mundial de les categories infantils i cadet amb la projecció de participar en els Mundials d’Optimist i el European Optimist Championship.

És una regata pedrera de grans atletes. La majoria dels guanyadors d’aquesta competició han desenvolupat brillants carreres en el món de la vela i han esdevingut campions del món i/o campions olímpics.

Per més informació cliqueu aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*