Doncs l’anticicló que feia dies que teníem a sobre ha començat a disminuir una mica la pressió atmosfèrica, però no prou com per canviar el temps de forma clara.

I així hem continuat amb una meteorologia força estable, sense precipitacions i alguns intervals de núvols prims que no han comportat cap complicació. S’han mantingut les temperatures suaus, d’entre 15 i 19 graus de màxima i d’entre -3 i 4 graus les mínimes, més altes que dies enrere i quan ja estem a la meitat de l’hivern.

I el cap de setmana continuarem amb aquesta tendència, però amb alguns fronts de núvols intermitents que ens deixaran el cel més tapat, sobre tot el dissabte. Divendres i diumenge tindrem més estones de Sol.

Les pluges continuaran sense apropar-se de forma decidida, així que ja acumulem molt dies de sequera, i si no tenim una primavera plujosa tindrem problemes greus amb els conreus. Amb una mica de sort, algunes pluges procedents de l’oest ens podrien arribar de forma lleu ja el dilluns.

Dissabte serà una jornada gris, amb el cel molt ennuvolat heretat de divendres. No farà tanta calor com dies enrere, tindrem màximes de 12 graus i mínimes de 3.

I diumenge serà un dia molt similar, tindrem temperatures un pel més altes, 14 de màxima, i 3 de mínima, i ja tindrem moltes més estones de Sol, serà una jornada tranquil·la de mitjans d’hivern.

La mar estarà força calmada, tindrem onades d’entre 50 i 125 cm a la costa. La temperatura de l’aigua serà de 14 graus.

El vent serà canviant, a la costa ens arribarà de sud-est i a l’interior de ponent, amb cops de fins a 20 km/h, i tant més al nord com al sud, tindrem domini del vent de nord-oest, de fins a 40 km/h.

I durant la setmana vinent mantindrem aquesta mateixa meteorologia del cap de setmana, tindrem domini del sol però amb intervals de núvols densos que deslluiran el panorama, i sense pluges importants a la vista,  excepte alguna possible precipitació el dilluns. Les temperatures estaran entre els 19 de màxima i -1 3 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*