lectura virtual de l’obra de Josep Pla a Palafrugell
lectura virtual de l’obra de Josep Pla a Palafrugell

La lectura de l’obra literària de Josep Pla organitzada per l’Ajuntament de Palafrugell repetirà el seu format virtual que va estrenar l’any passat a causa de la pandèmia de la COVID-19. Des dels diferents perfils del consistori baixempordanès i la seva àrea de cultura, diverses personalitats del món de la cultura compartiran vídeos llegint l’obra de Josep Pla, com ara els escriptors Rafel Vallbona i Marc Artigau, l’activista cultural Guillem Terribas, la cantant Sílvia Pérez Cruz i el cantautor Toti Soler, entre altres.

Es tracta d’un acte emmarcat a les celebracions de la Diada de Sant Jordi a Palafrugell, i és obert a tothom. Del 21 al 23 d’abril, tothom qui hi vulgui participar es pot gravar llegint un fragment de l’obra literària de Pla i compartir-lo a les xarxes. El vídeo, de màxim un minut de durada, ha de ser gravat en format horitzontal i cal utilitzar les etiquetes #LecturaPla2021 i #40anysJPla, esmentant també l’Ajuntament de Palafrugell (@ajpalafrugell), l’àrea de Cultura (FB @PalafrugellCultura, TW @PalafrugellCult i IG @palafrugellcultura) i la Fundació Josep Pla (@FJosepPla).

Podeu consultar els actes al voltant de la Diada de Sant Jordi organitzats per l’Ajuntament de Palafrugell i la seva àrea de cultura a l’agenda de la pàgina web del consistori.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*