Diada de Sant Jordi a Cassà
Diada de Sant Jordi 2021 a Cassà

Cassà de la Selva celebrarà aquest divendres la Diada de Sant Jordi, i per segona vegada les mesures no permeten omplir la plaça de la Coma amb les parades d’entitats. Tot i això, algunes floristeries i llibreries del poble muntaran una parada propera als seus establiments, seguint les recomanacions del Pla de Sant Jordi publicat per la Conselleria de Salut i la d’Interior,  perquè aquest any es puguin comprar roses i llibres per celebrar aquesta diada.

Malgrat totes les restriccions, Cassà de la Selva ha preparat tot un seguit d’activitats culturals per aquest cap de setmana.

Geoamagatalls Literaris
Fins al 30 de juny, podràs demostrar els teus dots d’orientació als Geoamagatalls literaris, un joc de cerca i orientació en el qual la literatura és la protagonista. Organitzat conjuntament per les biblioteques de Llagostera i Cassà, aquesta activitat us proposa una passejada per diferents indrets en la qual podràs descobrir detalls historicoliteraris del nostre territori.

Amb l’ajuda dels vostres telèfons intel·ligents i l’APP de Geocaching, podreu accedir a les dades GPS que us ajudaran a trobar cadascun dels amagatalls del circuit que us han preparat la Biblioteca de Cassà de la Selva i Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera.

Exposició “Català Il·lustrat”
És el títol de la mostra, que consta de 36 il·lustracions minimalistes i que representen frases fetes de la llengua catalana. L’exposició vol reivindicar l’ús de la llengua popular i tradicional a través del disseny. Es tracta d’un projecte de la Marta Montenegro, una dissenyadora gràfica gironina, amb inquietuds pels projectes creatius i les propostes properes. Es pot visitar a Can Trinxeria cada dia de 9 a 13 h.

Presentació del disc “Esto sí se llama querer”
“Esto sí se llama querer” és un projecte en forma disc, un gran bolero col·lectiu per celebrar la 50a publicació  del segell UnderPool.

En aquest concert alguns dels músics habituals del segell, figures destacades de l’escena jazzística de casa nostra, interpretaran  els  boleros que formen part d’aquest disc, la banda sonora perfecta per una de les diades de Sant Jordi més especials dels darrers anys.

UnderPool és un segell independent que amb l’epicentre a la ciutat de Barcelona els darrers anys ha publicat algunes de les referències més destacades del jazz contemporani i les músiques improvisades.

55ens Premis Literaris, 5è Correlletres i 18è concurs de punts de llibre
El dissabte se celebrarà la gala dels Premis Literaris Cassà. En aquest acte coneixerem les persones guanyadores del concurs de punts de llibre, dels premis literaris escolars, amb la participació dels centres escolars del municipi, i les guanyadores del concurs Correlletres, que recordem la participació d’enguany ha arribat fins a Palma de Mallorca. 

Aquest cap de setmana, també podrem gaudir d’altres activitats com, presentacions de llibres amb els seus autors, Carles Serra, Mateu Ciurana, Xavier Cortadellas i Judit Pujadó. Activitats per als més petits amb La calaixera d’en Peret, a càrrec de la Carmina Rabassedas.  Una nova edició de Cassà n’Dansa a la Sala del Centre Recreatiu. Cinema amb el Cicle Gaudí i la pel·lícula Sentimental.

Totes les entrades gratuïtes per aquestes activitats s’han d’agafar a través del web cassa.cat/santjordi. La reserva de la plaça es manté els primers 10 minuts d’haver començat l’espectacle, després els seients  quedaran lliures.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*