Tot just acabem d’iniciar l’estiu i la calor comença a notar-se, sembla que ens espera un estiu càlid, tot i que de moment al mes de juny li ha costat agafar embranzida en un mes amb moltes precipitacions.

I aquesta setmana hem tingut una calor moderada, amb temperatures més suaus divendres 19 de juny i que de mica en mica han anat enfilant-se fins des dels 24 fins als 28 graus de màxima. Les mínimes han estat també suaus i en clar ascens, pujant des dels 12 fins als 16 graus. Ha estat una setmana amb clarianes i estones de núvols prims i per fi sense precipitacions, una setmana ja clarament de caràcter estival.

I per aquest cap de setmana continuarem amb aquesta tendència a consolidar l’estiu, amb un divendres assolellat, però amb núvols més densos tan dissabte com diumenge.

Però aquests núvols seran inofensius i aquests dies no tindrem pluges, que es quedaran limitades a les tardes i en zones de muntanya al Pirineu.

Així que dissabte tindrem el cel enterbolit amb núvols prims que faran que les temperatures siguin més baixes que dies enrere, estaran al voltant dels 27 de màxima i 15 de mínima.

I el diumenge tindrem un temps molt similar, però farà una mica més de Sol i les temperatures pujaran de nou un xic, tindrem 28 graus de màxima i 16 de mínima.

I aquests dies la mar estarà ben plana amb onades insignificants a la platja que deixaran l’aigua ben tranquil·la i ja convidant sense embuts al bany amb una temperatura de 22-23 graus.

El vent serà també moderant i no bufarà amb força, ens arribarà del sudest i serà més intens a la línia de la costa, refrescant lleugerament l’ambient al litoral.

I durant la setmana vinent les temperatures es mantindran en aquesta tendència a l’alça, i pujaran de forma progressiva des dels 27 fins als 30 graus les màximes, les mínimes seran també altes, entre 16 i 17 graus, sense pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*