Calonge i Sant Antoni tindrà les platges obertes per la revetlla de Sant Joan, però tallarà l'accés a bona part de les cales

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni mantindrà les platges del municipi obertes durant la revetlla de Sant Joan, tot i que en el cas de les cales més petites es tallarà l’accés per evitar aglomeracions. Així, durant la revetlla estaran obertes les platges de Sant Antoni, Es Monestrí, Torre Valentina i la Cala de Cap Roig. En canvi, es tallarà l’accés al camí de ronda des del seu inici, a la platja del Racó, fins arribar a la cala de Ses Torretes. Aquest tram de camí de ronda i l’accés a les cales que hi ha en aquest recorregut estarà tancat des de les 19 h de demà 23 de juny i fins a les 8h del matí del 24 de juny. L’Ajuntament ha pres aquesta decisió perquè les platges que es mantindran obertes son prou amplies i permeten que es pugui mantenir la distància de seguretat entre persones.

Per altra banda, l’Ajuntament demana a la ciutadania que no llenci petards a les platges. Des de Medi Ambient de l’Ajuntament es vol conscienciar la població de la dificultat de retirar les restes dels petards de la sorra, ja que els residus s’acaben barrejant amb la sorra i compliquen la neteja de les platges. També es recorda que a les platges de Calonge i Sant Antoni està prohibit fer-hi fogueres. Finalment, l’Ajuntament demana que la població compleixi amb les mesures de seguretat per evitar la propagació de la Covid-19, mantenint la distància, portant mascareta en els casos en què no sigui possible, i rentant sovint les mans, i també demana responsabilitat, fer un bon ús de les platges i recollir els residus que cadascú generi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*