dia ocells

El propers 12 i 13 d’octubre tindrà lloc al Parc dels Estanys de Platja d’Aro la celebració del Dia Mundial dels Ocells. Es tracte d’una proposta de descoberta del patrimoni local amb diverses activitats gratuïtes per a tota la família. La novetat d’enguany és la primera edició de la Nits dels Ratpenats prevista per dissabte al vespre a càrrec de Natura Montfred, amb una xerrada i una sortida guiada dins el parc amb receptors d’ultrasons.

Complementàriament, també dissabte 12 d’octubre a les 11 h en motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2019 s’ha programat una visita guiada al Camí de Ronda de S’Agaró (gratuït amb reserva prèvia a l’Oficina de Turisme · visitesguiades@platjadaro.com).

Més informació a www.platjadaro.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*