Romanyà festa major

El proper diumenge 8 de setembre, Romanyà de la Selva celebrarà la Festa Major.
La jornada començarà amb la visita guiada a la ruta Els Gegants del Bosc i la presentació de la publicació: Romanyà de la Selva, el terme forestal de Santa Cristina d’Aro. Seguidament la Coral Santa Cecília oferirà un concert.

Els actes seguiran a les 12.15h amb l’ofici solemne a l’església de Sant Martí de Romanyà, i finalitzaran amb la mitja audició de sardanes de l’estil manresà (7 tirades) a càrrec de La Principal de l’Escala i un aperitiu obert a tothom.

Aquesta és la darrera de les 4 festes dels nuclis històrics de Santa Cristina d’Aro després de les festes de Solius (Maig), Santa Cristina (24 de juliol) i Bell-lloc (15 agost).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*