fira circ la bisbal
Foto cedida per l'Ajuntament de la Bisbal

Del 19 al 21 de juliol els carrers i les places de la Bisbal d’Empordà tornaran a acollir propostes de circ al carrer d’un gran nivell artístic i per a tots els públics. El cartell de la XXIV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà arriba amb prop d’una cinquantena d’espectacles, una trentena de companyies (nacionals i internacionals) i una marcada aposta pel circ nacional.

Enguany el Terracotta Museu i la plaça de la Sardana s’incoporen com a nous escenaris de la Fira amb la voluntat d’ampliar els espais i superar els 30.000 visitants.

L’espectacle inaugural del divendres 19 de juliol tindrà lloc als exteriors Terracotta Museu a càrrec de Cirque la Compagnie, que presentarà l’espectacle L’Avis Bidon: una proposta de circ tècnicament impecable, farcida d’humor i adrenalina, amb música en directe i alguna sorpresa més.

Reserveu-vos la data!

Consulteu la programació des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*