Pere pons eccocivi girona FC
Foto cedida per Eccocivi

Pere Pons, el jugador del primer equip del Girona FC, ha celebrat els seus 200 partits a la plantilla del club gironí amb una festa, acompanyat d’amics i familars, a les instal·lacions del Celler Eccocivi, a Sant Martí Vell.

Pons, fill de Sant Martí Vell, ha volgut compartir aquest moment tant especial de la seva trajectòria professional com a futbolista en un entorn idíl·lic com és el Celler Eccocivi,  situat dins l’Espai d’Interès Natural de les Gavarres,.

El celler construït al 2007, ha recuperat una tradició local ancestral i una forma de vida tradicional i respectuosa amb l’entorn. Els seus ceps creixen envoltats de boscos de pins i alzines sureres, en un entorn natural privilegiat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*