Després d’unes pluges molt benvingudes i que ens han deixat uns 30 litres per metre quadrat repartits en 4 episodis de precipitació, intensos en alguns moments, aquest cap de setmana tindrem el cel bastant enteranyinat, tindrem moltes clarianes tant divendres com dissabte, però el diumenge ja tindrem molts intervals de núvols molt més densos que deixaran el cel més tapat.

Encara que tindrem núvols, no seran prou importants com per deixar-nos pluges, i les precipitacions es quedaran força lluny de nosaltres, aquest cap de setmana no plourà.

Dissabte doncs tindrem un dia que començarà amb Sol, però que de mica en mica s’anirà enterbolint i anirà deixant-nos el cel més tapat cap al vespre. Les màximes no s’enfilaran tant com dies enrere i es quedaran al voltant dels 18 graus, les mínimes baixaran clarament, tindrem 3 graus.

I el diumenge ja tindrem força més núvols, serà un dia més gris, i les màximes baixaran un grau més, fins als 17, les mínimes seran una mica més altes, 4 graus. Tot i tenir núvols, no acabarà de ploure.

La mar la tindrem força calmada, amb onades que no haurien de superar els 50 cm a la costa. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent el dissabte tindrà component nord, i en canvi el diumenge bufarà del sud, i aquest vent ens acabarà portant els núvols que tindrem diumenge.

Durant la setmana vinent mantindrem aquests valors tèrmics i intervals de núvols, amb màximes al voltant dels 17 graus i mínimes cap als 3-6 graus. Podem tenir pluges el dimarts i el dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*