Cassà comerç

Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local, l’Ajuntament de Cassà de la Selva conjuntament amb la Unió de Botiguers de Cassà, ha posat en marxa la campanya “A Cassà, de tot i a prop”.  El principal objectiu és  incentivar que la gent compri al poble, conegui tots els comerços i serveis que hi pot trobar i la gran qualitat i varietat de tots els ells.

Entre les accions de la campanya hi ha la creació de la marca “A Cassà, de tot i a prop”, un plànol del municipi amb tots els comerços, la col·locació d’elements publicitaris per promocionar el comerç a les entrades del municipi així com la millora de la senyalització de les zones comercials, la promoció dels mercats setmanals, 5.000 bosses de roba i 3.000 targetes d’aparcament gratuïtes que es repartiran als comerços del poble, amb 100 càrregues de 20 minuts gratuïtes.

Segons ha informat l’Ajuntament, aquesta és la primera fase de la campanya de promoció del comerç local que suposa una inversió de més de 45.000€ i que seguirà aquest any 2019 amb noves accions i ajudes per potenciar i donar a conèixer tots els comerços del municipi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*