premis 38a Festa del Gremi
Foto cedida per: Grup Costa Brava Centre

Coincidint amb la 38ª Festa del Gremi d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava, el passat dimarts 23 d’octubre es va fer entrega dels Premis Timó d’Or 2018. L’acte de lliurament de premis es va celebrar al Mas de Torrent Hotel & Spa, situat  a les Gavarres.

Durant la celebració, la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, entitat organitzadora, també va fer entrega d’altres premis com el Timó d’Argent a Joan Cals i Güell, per la seva trajectòria docent i professional i per les seves aportacions al pensament turístic; el Premi Proveïdor Cooperativa, al Centre Ocupacional i Especial de Treball Tramuntana; diversos diplomes de Qualitat i també es va reconèixer la tasca de l’Hostal Plaja de Palafrugell, que enguany compleix 50 anys d’activitat.

Els Timons d’Or van ser pel xef i expresident de ‘La Cuina de l’Empordanet’, Antoni Izquierdo, i també pel Girona Futbol Club. El primer va ser premiat amb la màxima distinció per la seva trajectòria personal i professional en el turisme de la Costa Brava, per la seva aportació a la gastronomia empordanesa i catalana, i per la seva contribució al moviment associatiu dins el grup Costa Brava Centre; mentre que l’entitat gironina va ser premiada pel seu èxit esportiu però sobretot per la seva contribució i difusió de la marca Costa Brava Girona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*