CARTAVÍ 2018

Vuit restaurants de les comarques gironines són els finalistes del premis Cartaví 2018. Els nominats han estat escollits per un jurat professional que s’ha reunit a la seu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

Els restaurants de la categoria A que passen a la final són, el Vicus Restaurant de Pals, Es Portal Hotel gastronòmic, també de Pals, el Casamar de Llafranc i l’Entre dos Mons de Palamós.

En la categoria B, els finalistes són Es Baluard de Cadaqués, El Llevataps de Girona i el Voramar Restaurant de Portbou i en la categoria C el Macabeu de Palamós.

Les categories van en funció del preu mig dels menús amb preus que superen els 40 € en la categoria A, entre els 20 i els 40 € en la categoria B i inferios a 20 € en la categoria C.

Les nominacions de la 9a edició dels premis Cartaví 2018 evidencien el bon moment que viu la comarca del Baix Empordà en matèria de restauració, on entre els finalistes hi figuren tres restaurants del col·lectiu ‘La Cuina de l’Empordanet’ i un quart restaurant  de Palamós, soci de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre.

En aquest sentit, cal destacar que és el tercer any consecutiu que diversos establiment de ‘La Cuina de l’Empordanet’ arriben a la final del Cartaví. En la 8a edició, els nominats van ser La Calèndula de Regencós, l’Es Portal Hotel Gastronòmic i el Vicus de Pals. De fet, aquest últim és el vencedor de les darreres dues edicions, i enguany aspira a fer-se amb el guardó per tercer cop consecutiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*