roger torrent fira del tap cassà

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha inaugurat la Fira del Tap de Cassà de la Selva. Després de visitar els expositors de les institucions sureres, cellers i artesans del suro, Torrent ha pogut veure com era l’antic ofici de taper amb les demostracions de la plaça de la Coma i ha fabricat el seu propi tap de suro amb l’ajuda dels tapers.

Al torn dels parlaments, Torrent ha remarcat que «la indústria surera és un exemple per al país ja que ha sabut trobar l’equilibri entre l’arrelament local i la projecció internacional». Torrent s’ha dirigit al sector i ha destacat «la innovació constant de la indústria que busca la manera de ser competitiva, posicionant-se amb una situació privilegiada amb mercats internacionals».

L’alcalde, Martí Vallès, ha expressat al president, Roger Torrent, que «essent les empreses surotaperes d’una excel·lència reconeguda, considerem que el suro, un recurs sostenible de primer nivell, ha de ser un tema de país: lliguem el territori, la indústria i la gastronomia. Des de Cassà fem una ferma contribució per reivindicar el passat, el present i el futur del món surer i taper».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*