Fira Batre Llagostera
@ Marc Sureda / Gavarres 365

Llagostera es prepara per celebrar la desena edició de la Fira del Batre prevista pel proper dissabte 15 de juliol, a partir de dos quarts de sis de la tarda.

La programació inclou activitats pensades per gaudir per a tota la família, tal i com ha explicat el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Josep Aliu. Entre elles destaquen les demostracions de batre i fer el paller, la cercavila de gegants, les parades artesanals i de productes de la terra, les exhibicions castelleres, els espectacles infantils, els tallers artístics i el sopar a la fresca. Per a més informació podeu consultar la programació des de www.visitallagostera.cat

Quan? 15 de juliol, a parir de les 17:30 h

On? Parc de l’Estació

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*