Museu de la terrissa

Aquest dissabte, ha quedat oficialment inaugurada l’exposició  “de la terra al fang”, una mostra dels treballs de l’artista Miquel Planas. L’exposició es podrà visitar al Museu de la Terrissa de Quart fins al 31 de juliol.

Miquel Planas és un artista format en belles arts, que sempre ha tingut curiositat per conèixer els materials naturals que li permeten treballar l’escultura.

En aquesta ocasió, i gràcies ha haver descobert el taller de Ceràmiques Marcó, de la mà de l’artista francès, Joël Capella, treballa amb la tècnica de coure en negre, tant característica a Quart. El resultat és magnífic, una sèrie de peces que representen la terra natural d’un bon nombre de racons del món, plasmant la diversitat infinita de la terra i creant-nos aquest camí imaginari de la terra al negre.

La visió particular d’en Miquel Plana de la ceràmica, ens aporta una nova mirada d’aquest material treballat de forma escultòrica. Una mirada innovadora i actual que ens ha d’enriquir com a municipi terrisser i artesanal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*