Estereofònics - Platja d'Aro
Ajuntament de Platja d'Aro

Des del 2015 tots els concerts, festivals, actuacions i espectacles musicals que es desenvolupen a l’estiu a Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró s’engloben amb la marca “Estereofònics”.

El dissabte 27 de maig es duran a terme els concerts inaugurals següents:

Fetus · Canapost-punk i bon “gèneru”
(C/ Doctor Fleming de Platja d’Aro a les 18 h)
Adrià Cortadellas (Sanjays), pare de la criatura, arreplega un grapat de cançons de punk-rock-garatge en català i decideix portar-les al món en companyia de Lluís Català i Jordi Anticó (13th Magic Skull). Un part que veurà la llum aquest 2017 amb Joan Colomo com a llevadora.

Los Tiki Phantoms · Preparats per moure l’esquelet?
(C/ Doctor Fleming de Platja d’Aro a les 19 h)
Barregen el surf clàssic amb garatge, rock’n’roll, spaghetti western i melodies dignes d’un ball de final de curs dels 50. Tot passat pel ja conegut filtre Tiki: una base rítmica demolidora, melodies encomanadisses i un directe que tothom recorda per les seves dosis d’humor i potència.

Eduard Gener · Soul, swing i rhythm and blues agitats amb caràcter imprevisible
(Av. de la Pau de Platja d’Aro a les 17 h)
La proposta de Gener és una mena de creuament molt original entre la música negra i la cançó d’autor, amb una naturalitat i unes cançons que sorprenen. Ha participat al Disc de La Marató 2015, a l’espectacle/disc La Pols i l’Era i el seu debut va ser escollit com una de les sorpreses de l’any pel programa El món a RAC1 i DeIicatessen, de Catalunya Ràdio.

Sloppy Beats · Ritmes funk combinats amb harmonies de jazz
(Av. de la Pau de Platja d’Aro a les 18 h)
Un repertori basat en temes propis complementats amb algunes versions. S’hi poden escoltar influències dels Meters fins a Weather Report. Sebastià Burguera, guitarra elèctrica; Pol Padrós, saxo; Dani Prats, teclat; Fredi Gutiérrez, baix elèctric i José Luis Garrido, bateria.

Marc Armengol & Josep Manzano · Del jazz rock a la clàssica, passant per temes dels 80
(Av. de la Pau a Platja d’Aro a les 19 h)
Conegut per ser un dels primers a interpretar el Concierto de Aranjuez amb orquestra digital, torna als escenaris 14 anys després amb un repertori totalment renovat que inclou peces dels estils més variats, des de temes propis en clau jazz rock a clàssica, passant per estàndards de jazz o temes dels 80.

Big Band del Conservatori de Música de Girona · Swing, latin, funk i rock
(Plaça Major de Platja d’Aro a les 18 h)
Sota la direcció de Dani Gallostra, la big band dóna als alumnes del conservatori de música Isaac Albéniz de Girona una experiència diferent i enriquidora, oferint un repertori que abraça diferents estils com el rock, el funk, el latin o el swing.

Havàname · Havaneres i música cubana
(Plaça Major de Platja d’Aro a les 19 h)
Tres cantants cubanes fusionen havaneres de Catalunya i Cuba amb la música tradicional de l’illa. Una proposta que sura entre la nostàlgia del país d’origen i la motivació per oferir un treball vocal original i de qualitat a l’entorn del compàs de l’havanera.

Els concerts inaugurals són tots gratuïts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*