L'àrea d' autocaravanes Cassà
Ajuntament de Cassà de la Selva

Aquesta setmana s’ha obert la nova àrea d’autocaravanes de Cassà, ubicada a un punt privilegiat entre les Vies Verdes i la piscina municipal. L’acte d’inauguració tindrà lloc el diumenge 18 de juny en el marc de la Fira del Tap però ja s’hi pot accedir.

Els usuaris de l’àrea podran estacionar-hi gratuïtament amb un màxim de 48 hores i disposaran de subministrament gratuït d’aigua, recollida d’aigües residuals i 30 minuts gratuïts de connexió wi-fi

L’objectiu de l’àrea d’autocaravanes és seguir amb la línia iniciada per l’actual equip de govern de promoció del municipi. Per això, amb la posada en marxa de l’àrea d’autocaravanes Cassà, també s’ha traslladat la ubicació de l’oficina de turisme a la piscina coberta municipal, a la qual es podrà atendre el públic en un horari molt més ampli (de 7 a 22 h) que a l’antiga oficina ubicada al parc de l’Estació.

L'àrea d' autocaravanes Cassà
Ajuntament de Cassà de la Selva

El diumenge 18 de juny, coincidint amb la Fira del Tap, s’ha programat un acte inaugural de l’àrea d’autocaravanes obert a tots els autocaravanistes que vulguin venir a passar el cap de setmana a aquest nou espai. A les 9.30h s’oferirà un esmorzar a tots els assistents, a 10.30h començarà la ruta del suro guiada a la vila de Cassà de la Selva i a les 12h es preveu arribar a la plaça de la Coma, on s’estarà desenvolupant la Fira del Tap.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*