Calonge i Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa durant els mesos de novembre i desembre la campanya L’Aperitiu per tal de dinamitzar els caps de setmana i festius. Un total de 23 bars i restaurants participen en aquesta nova iniciativa que vol promoure els aperitius combinats amb actuacions teatrals, música i monòlegs.

La campanya va començar ahir 1 de novembre al Bar del Tennis de Calonge amb l’actuació musical de Keko Domènech & Toni Molina i seguirà dissabte amb la ballada de swing i l’actuació del grup Valentí Moya i Joan Pau Cumellas Quartet a la plaça Major de Calonge. En total s’han programat 17 activitats que tindran lloc els caps de setmana i festius fins al 8 de desembre, amb l’actuació de la Companyia Improacatomba, Keko Domènech, Gabriel Córdoba, Missjones & Isabel Riera, Toni Cayena (duo), Valentí Moya & Joan Pau Cumellas, Albert Floyd & Marc Oliva, Santi Rou & Alba Segarra, Mercè Copado, Elefantina i Carmecita Yé Yé.

En la campanya de L’Aperitiu de Calonge i Sant Antoni hi participen els establiments Bar del Tennis, La Fàbrica, Cercle Calongí, Restaurant Kubansky, Restaurant Can Ramon, Terra Gaucha, Beny, Dèria, Sea la vie by Boca Dolça, Sa Calma, Valentina, Espai Gastronòmic, Cal Javi, El Tap Blau, No Me Da La Vida, Park Hotel San Jorge, Bistro 37, Cafeteria Girbal, Restaurant Costa Brava, Can Navarro, Pastisseria Tiped, La Rutlla i Can Dolpino.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*