Pastorets Girona
Foto d'arxiu: elspastoretsdegirona.net

Girona recuperarà aquestes festes de Nadal la respresentació dels populars “Pastorets de Girona”, gràcies a la Fundació l’Esplai de Girona. L’obra de teatre es podrà veure al Teatre Municipal durant quatre dies: 25, 26, 29 i 30 de desembre a les 17.30 h.

Després d’un any sense Els Pastorets de Girona, la ciutat tornarà a comptar amb una activitat habitual en el calendari nadalenc. Enguany, la representació tindrà un text nou i actualitzat que barrejarà escenes del passat amb el món actual. Els nous Pastorets continuaran sent de caràcter familiar i musical, amb un format diferent, inclusiu i innovador, i amb trets gironins. L’obra tindrà una durada d’1 hora i 45 minuts sense pausa.

La història començarà amb en Joanet, un tiktoker que vol aconseguir likes. Ell serà el fil conductor de l’obra i qui guiarà el públic per les diferents trames amb els pastors, els àngels i els dimonis. Una història en la qual les persones assistents jugaran un paper molt important. L’obra combinarà humor, música, modernitat i tradició per explicar el naixement de Jesús i els diferents obstacles que viuen els personatges típics de la cultura catalana. A través de la seva trama, Els Pastorets de Girona transmetran valors com l’amistat i la solidaritat.

En total, hi actuaran 60 persones de diferents edats i cultures, i hi haurà més de 30 persones com a ajudants de producció. El grup està format per professionals del món del teatre i per amateurs amb una àmplia experiència en el món d’Els Pastorets de Girona.

La representació tindrà un caire inclusiu, social i mediambiental, ja que diferents agrupacions de Girona participen en els decorats i en l’attrezzo, i es vetllarà per reduir al màxim l’impacte ambiental del material utilitzat per l’escenari, el vestuari i la il·luminació.

Aquest any, Els Pastorets de Girona es faran sota el paraigua legal de la Fundació l’Esplai de Girona, que donarà suport al projecte fins que l’Associació Pastorets de Girona estigui legalment constituïda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*