Marxa dels Gats palamós

Aquest dissabte 23 de setembre arriba una nova edició de la tradicional Marxa dels Gats, una marxa lúdica i esportiva nocturna que té per objectiu que els participants puguin gaudir de l’entorn natural de Castell-Cap Roig i descobrir-lo amb l’entrada de la nit.

L’Associació Cultural Showboys de Palamós és l’encarregada d’organitzar la marxa.

Amb sortida i arribada a la platja de Sant Esteve de La Fosca, la marxa s’iniciarà a les 20 h, oferint als participants dos recorreguts. Un de curt de 9 quilòmetres, i un altre de més llarg, de 15 quilòmetres. Ambdós permeten descobrir amb la llum de la lluna, i l’ajuda dels frontals i llanternes, els boscos, senders i les cales de l’entorn natural de Castell-Cap Roig.

La principal novetat d’enguany de l’activitat serà la Maxa dels Gatets, amb un recorregut de 3,5 km, el qual també tindrà sortida i arribada des de la platja de Sant Esteve de La Fosca. Aquest recorregut està pensat especialment per als nens i les nenes que tinguin ganes de passar una bona estona corrents o caminant, acompanyats en tot moment d’un adult.

Aquest esdeveniment esportiu té la particularitat de realitzar-se en horari pràcticament nocturn, és per això que serà obligatori que cada participant porti un punt de llum o frontal que els ajudarà a poder seguir el recorregut on hi aniran trobant la senyalització amb cintes reflectants i cartells vistosos.

Les persones interessades a participar a la Marxa dels Gats poden fer les inscripcions de manera online a través del web www.curses.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*