Ruta Matemàgica de Santa Cristina d’Aro

La Ruta Matemàgica de Santa Cristina d’Aro presenta vuit jocs sorprenents que desafiaran el vostre enginy mentre passeu una estona fascinant i divertida! Es tracta de vuit enigmes que semblen trucs de màgia però que, en realitat, tenen una base matemàtica, la qual es revela al final de tot.

Aquesta didàctica ruta també us farà descobrir interessants racons del nucli antic de Santa Cristina d’Aro, ja que els jocs s’ubiquen a diversos indrets del poble com ara l’antiga estació de tren, el Museu de la Màgia o l’església paleocristiana. Són jocs aptes per a tothom, de 10 a 199 anys.

Es tracta d’una ruta autoguiada; només us cal la guia que podeu descarregar-vos aquí: Llibret Ruta Matemàgica Digital pdf. També la trobareu -totalment gratuïta- a l’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro (punt d’inici de la ruta).

Si voleu aprofundir més en la mecànica de cadascun dels jocs, ho podeu fer clicant a Els secrets de la Matemagia, on revelem els secrets matemàtics que hi ha darrere cada joc. D’aquesta manera, podeu esdevenir matemags/gues i fer-vos els vostres propis trucs!

Consulteu aquí el recorregut de la Ruta: Wikiloc – Ruta Matemàgica de Santa Cristina d’Aro

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*