El festival de música F’ESTIU arrenca amb una jazz session amb Gili – Romaní Hot Jazz Cats

La tercera edició del festival de música F’ESTIU de Calonge i Sant Antoni arrenca aquest dijous amb una sessió de jazz. El mític trompetista i director de la Locomotora Negra, Ricard Gili, actuarà al F’ESTIU en una jazz session acompanyat d’Oriol Romaní i els Hot Jazz Cats en un concert on també hi haurà espai per ballar els clàssics del jazz. El jazz ha format part del festival de música F’ESTIU des de la primera edició, i va acollir justament el concert de la gira de despedida de la Locomotora Negra l’any 2021. Ara Ricard Gili tornarà a l’escenari del castell acompanyat d’Oriol Romaní i de músics de renom del panorama jazzístic català per oferir una sessió de jazz clàssic amb un repertori que inclou temes de blues, espirituals y jazz dels anys 20, 30 y 40 de Nueva Orleans, Chicago i Nova York, i també algunes temes propis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*