Després que el recital de Cesk Freixas s’hagués d’ajornar al divendres 5 de maig per malaltia del cantautor, aquest dissabte passat, finalment, va arrencar el nou cicle MiT al Teatre Mundial de la Bisbal. El tret de sortida va ser amb una proposta teatral de la companyia Nuevos Conocidos a la qual van assistir més d’un centenar de persones. Quatre intèrprets, entre els quals l’actriu bisbalenca Mar Torrelles, van representar quatre històries carregades de vivències que van més enllà. Aquí se’n poden veure fotografies cedides per l’Anna Pascual.

Música i teatre. MiT respon a l’acrònim del nou cicle cultural organitzat per DMusical i l’Ajuntament de la Bisbal, que ofereix propostes culturals durant 6 dissabtes de març i abril i un divendres de maig. Després de Nuevos Conocidos, aquest dissabte serà el torn de Magalí Datzira, que presentarà el seu flamant disc ‘Des de la cuina’, on defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz, però que beu d’influències diverses, des del funk al pop electrònic, dels sons més intimistes i mediterranis als ritmes urbans.

I el cicle continuarà amb l’actuació Queralt Lahoz, que farà un dels darrers concerts de la gira que l’ha consolidat com una de les sensacions musicals de l’any: origen flamenc amb sons llatins i urbans que dialoguen amb gràcia i naturalitat. L’abril arrencarà de la mà d’Alba Careta Group, el dissabte 1, presentant Teia, el nom del tercer disc de la trompetista i cantant bagenca. Amb un dissabte d’aturada per Setmana Santa, el cicle es reprendrà el dissabte 15 d’abril amb l’obra de teatre ‘Anomalía y Excepción’ de la companyia Maria Cambil Produccions. I clourà el 22 d’abril, amb un concert del bisbalenc Mazoni, commemorant el seu 20è aniversari sobre els escenaris amb un repertori farcit de grans èxits. I el divendres 5 de maig clourà el qui l’havia d’encetar inicialment: el cantautor Cesk Freixas farà el primer concert de la gira a la comarca, presentant el seu nou treball discogràfic amb una mirada posada cap a les arrels, la terra i la llengua. Tota la informació i entrades disponibles a través del web del cicle MiT.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*