Carnaval 2023 calonge

El Carnaval de Calonge i Sant Antoni tanca una nova edició amb grans números de participació en les diferents activitats organitzades per l’Agrupació de Carrossaires Calongins. L’espectacle infantil, l’enterrament de la sardina i la posterior sardinada popular als jardins del Castell van donar per finalitzat el Carnaval.

Com cada any, les rues dels nuclis de Calonge i Sant Antoni han estat els actes centrals del Carnaval. Sant Antoni va donar el tret de sortida amb una rua on van participar 31 colles i prop d’un miler de persones, mentre que la rua de Calonge, celebrada aquest diumenge passat, va comptar amb la participació de 40 colles i més de 2.000 persones. Aquests números confirmen el bon estat de salut del Carnaval calongí.

A més, durant aquests dies s’han organitzat activitats per a totes les edats: espectacles infantils, despertades carnavalesques pels carrers de Calonge i Sant Antoni, visites dels Carnestoltes a les residències de gent gran, sopars populars, etc.

Calonge i Sant Antoni ha omplert els seus carrers durant la celebració del Carnaval i l’ajuntament en fa una valoració molt positiva després de l’ambient viscut al municipi durant els darrers dies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*