carnaval la bisbal

El Carnestoltes bisbalenc d’enguany arrencarà el diumenge 12 de febrer amb la presentació de la Reina del Carnaval. Serà a partir de les 12 h i l’acte anirà seguit d’un vermut musical amb el grup The Best Of. A partir de les 14 h l’acte, organitzat per la Colla Sense Vàlvules, clourà amb un dinar de germanor de les colles de Carnaval (l’organització demana que tothom es porti el got de casa).

La celebració carnavalesca a la Bisbal continuarà el dimecres 15 de febrer amb el Carnestoltes Escolar. Enguany cada escola farà el seu recorregut a la seva zona, en petit format i de manera simultània, durant el matí. Serà el dissabte 18 de febrer quan la Bisbal viurà el Carnestoltes Popular, organitzat per l’AEIG les Gavarres. Començarà a les 17 h a la plaça del Castell i es dinamitzarà amb una actuació d’animació infantil i xocolatada.

El divendres 24 de febrer, vigília de la gran jornada carnavalesca, i coincidint amb el mercat municipal, es farà la visita de la Reina de Carnaval a equipaments i comerços bisbalencs. El recorregut es farà amb al companyia de persones d’altres entitats del municipi i amb la col·laboració de la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*