Caminar Creatiu per les Gavarres

El proper dissabte 18 de febrer hi ha un Caminar Creatiu per les Gavarres, organitzat per l’Anna Cornet Augé. Aquestes passejades, que inicien sempre des d’un indret diferent del massís, serà aquest cop des de Cassà de la Selva, de 9h30 a 13h30. Els caminars creatius són passejades apreciatives per al bosc, amb la intenció d’endinsar-nos en la natura, conectar, dialogar i crear amb ella. A cada caminar, hi ha diferents propostes apreciatives, meditatives i creatives adaptades a l’entorn, obrint-se a diverses possibilitats expressives (moviment, poesia, pintura, escultura, etc).

Està adreçat a persones curioses de saber-se i escoltar-se amb més profunditat, que vulguin aprofundir en la seva relació amb la natura i/o (re)connectar amb el seu potencial creatiu.

No cal experiència prèvia en pràctiques artístiques ni en treball personal.

Cal inscripció prèvia. 20 € per persona. Places limitades!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*