inscripcions per a la 17a Cursa Sant Silvestre de Girona

Girona es prepara per a una nova edició de la Cursa Sant Silvestre. Aquest dilluns s’han obert les inscripcions a través del web de l’Ajuntament de Girona, i hi ha temps per apuntar-s’hi fins al 30 de desembre. L’esdeveniment esportiu, ja tradicional de les festes nadalenques, organitzat per l’Ajuntament de Girona i el Club d’Atletisme Girona, arriba a la 17a edició i tindrà lloc com cada any el 31 de desembre, a les 18 h, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Abans tindrà lloc la 12a Mini Sant Silvestre amb tres recorregut diferents.

El recorregut de la Sant Silvestre serà de 5 km i les persones participants passaran per punts emblemàtics de la ciutat, especialment del Barri Vell. El recorregut segueix el mateix traçat que altres anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*