Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura nadal

Ja fa dies que un grapat de tions han baixat de les Gavarres per instal·lar-se als nuclis de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.

Un any més l’equip de Tocat de Fusta, s’han col·locat a Cruïlles (plaça de la Creu), al Puigventós (Centre Cívic), a Monells (plaça Major) i a Sant Sadurní de l’Heura (plaça de la República). La mainada del municipi ja fa dies que pot anar descobrir-los i a alimentar-los per tal que aquest Nadal sigui ben profitós i caguin molts regals i torrons.

D’altra banda, també s’ha col·locat i encès l’enllumenat nadalenc arreu del municipi. Una de les grans novetats és la il·luminació a la Torre de Cruïlles: s’ha coordinat amb l’entitat SITRA i s’ha adequat a la cria d’aus a l’emblemàtic monument.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*