circ Nadal Girona

Girona tornarà a viure, del 26 al 30 de desembre, una nova edició del Gran Circ de Nadal de Girona amb un espectacle sobre aigua concebut exclusivament per presentar a la ciutat durant aquestes festivitats. El Pavelló d’Esports de Fontajau es transformarà en un gran circ estable capaç d’acollir una de les produccions circenses més sorprenents dels darrers temps: al damunt d’una pista aquàtica gegant que contindrà 120.000 litres d’aigua evolucionaran fins a 25 artistes arribats de 8 països en un esclat de color i màgia.

Edició rere edició, el Gran Circ de Nadal de Girona acosta a les famílies amb pocs recursos la possibilitat de gaudir de l’experiència: d’una banda, a través dels Serveis socials de l’Ajuntament i d’altra banda mercès a les empreses i entitats privades que recolzen el projecte Circ Solidari (www.CircSolidari.com), una lloable iniciativa que, capitanejada per Marc Payrà, promou el Rotary

Club de Girona amb la Fundació Girona Est: amb el lema “una entrada = un somriure!” cerquen empreses i particulars disposats a costejar el preu de les entrades per a aquelles persones que no podrien comprar-les altrament.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*