Doncs quan encara ens queda més d’un mes per a l’arribada de l’hivern astronòmic, per fi la tardor meteorològica sembla haver tret ja el cap tímidament. I és que aquests dies passats hem tingut valors que ens han recordat finalment que estem a la tardor. Sí, les màximes han baixat dels 21 als 18 graus, i les mínimes dels 11 als 6. També hem tingut algunes pluges, molt minses, que només han deixat uns gairebé inapreciables 2 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta inestabilitat, amb intervals de núvols, amb fronts que aniran desfilant des de l’oest i que ens deixaran el cel totalment cobert i amenaçador a estones, però encara tindrem algunes ullades de Sol.

La pluja també podrà fer-se evident el divendres i el dissabte, avançant des de l’oest i el nord, pot arribar a ser intensa en alguns moments.

Dissabte doncs serà una jornada molt variable, amb algunes estones de Sol però també núvols importants i potser alguns ruixats que acompanyaran la sensació de tardor, amb temperatures màximes de 14 graus i mínimes al voltant dels 5 graus.

El diumenge serà un dia molt semblant, amb temperatures una mica més baixes, especialment les mínimes, que arribaran als 3 graus, farà fred!

La mar estarà remoguda, amb onades que a la platja podran arribar al metre i mig i amb pics puntuals de fins a 3 metres mar endins. La temperatura de l’aigua encara no ha baixat massa i estarà al voltant dels 18-19 graus.

El vent serà moderat, amb cops màxims de fins a 10-15 km /h a l’interior i de fins a 35 km/h a la costa, bufarà de tramuntana i mestral.

Per a la setmana vinent esperem que les temperatures vagin baixant, però ho faran molt lentament, arribant a finals de setmana a màximes de 14-16 graus i mínimes d’entre 3 i 5. Serà una setmana dominada pels intervals de núvols i potser pluja el dimarts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*