Shop Local Day

Més de 60 establiments de Palafrugell participaran aquest cap de setmana al Shop Local Day.

Aquesta campanya va arribar a Catalunya de la mà de Sofia Mateo i Nerea Fernández amb l’objectiu de revitalitzar el petit comerç local. La idea d’aquest projecte, de fet, prové de l’Small Business Saturday que es duu a terme als Estats Units.

El Shop Local Day, el dia del comerç local, és el tercer dissabte del mes de novembre i s’avança uns dies al Black Friday. En el cas de Palafrugell allargaran l’activitat fins diumenge, aprofitant que és dia de mercat setmanal.

A banda de les promocions comercials, des d’Oohxigen, l’associació de comerç i negocis de Palafrugell, s’han promogut diferents activitats com una flashmob que anirà a càrrec d’Ostwald Estudios amb la participació dels comerciants, o d’altres més pensades per a la mainada com la pintura de cares, amb Bàrbara Viñas. A més, s’instal·larà una carpa informativa amb bosses solidàries per la Marató de TV3, i es sortejarà també, a través d’Instagram, un val 20€ per gastar a qualsevol dels negocis participants.

Tota la informació es podrà trobar a les xarxes socials de l’entitat Facebook Oohxigen Palafrugell i Instagram @oohxigenpalafrugell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*