mercat la bisbal

A partir d’aquest divendres 18 de novembre, el mercat setmanal de la Bisbal retornarà al nucli antic de la capital del Baix Empordà. Des del setembre les parades de marxants s’havien reubicat provisionalment al Passeig Marimon Asprer i a l’aparcament contigu, ja que la pedregada del 30 d’agost va fer destrosses a teulades i hi havia el perill de caiguda de teules.

El mercat de la Bisbal, amb 700 anys d’història, compta amb prop d’un centenar de parades distribuïdes en diferents carrers i places de la població. Els marxants de fruites i verdures se situen a les places centrals del nucli antic i els venedors d’equipament de la llar i de productes per a les persones (roba, calçat, complements…) estan ubicats en els carrers que envolten el nucli anticI és que, set segles després del seu naixement, el mercat dels divendres és tot un actiu econòmic per a la Bisbal: dona impuls al comerç gràcies a la capacitat d’atracció que genera dels pobles veïns i, especialment, a l’estiu, com a referent per a turistes d’un mercat popular en un espai històric.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*