Palamós Gastronòmic Fòrum Barcelona 2022

L’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, promocionen un any més els productes pesquers locals, al Gastronòmic Fòrum Barcelona 2022, que s’ha iniciat aquest dilluns i que finalitza dimecres vinent 9 de novembre, al Palau de Firal de Montjuïc.

L’Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme i la Confraria de Pescadors de Palamós, hi han ubicat un estand conjunt mitjançant el qual es permet la presentació i promoció de la Marca de Garantia Gamba de Palamós i del projecte estratègic Palamós Peix, al públic i empreses del país que visiten el Fòrum, i fer-ho conjuntament amb els principals productes alimentaris catalans.

Aquesta acció de promoció s’ha complementat amb showcooking on la gamba de Palamós ha estat la protagonista i que s’ha dut a terme a l’espai La Cuina, de l’estand de Catalunya. La demostració culinària ha estat a càrrec dels cuiners palamosins, Tomàs Brull (restaurant La Cala Taverna) i de Pol Cabanas (restaurant Can Blau) que han presentat una recepta de bunyol amb canana i gamba, i un arròs de gamba amb gatets i canana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*