Doncs per fi aquesta setmana ha estat més típica de la tardor, amb les temperatures ja més normalitzades per aquesta època de l’any i amb algunes precipitacions.

Però les temperatures màximes han estat prou suaus, arribant fins als 19 graus en alguns indrets més cap a la costa. I les mínimes han començat a baixar, oscil·lant entre els 0 i els 7 graus, hem tingut les primeres tímides gebrades. El cel ha estat molt tapat i amenaçador a estones, amb vent fort localitzat i algunes precipitacions, que han deixat uns 17 l/m2.

I per al cap de setmana també tindrem el cel molt variable, amb els pas de diversos fronts de núvols que ens arribaran des de l’oest i que seran força més densos el divendres i el dissabte.

Aquests fronts de núvols no vindran amb pluges importants, però sí que podem tenir algunes precipitacions el divendres a la tarda.

Dissabte doncs tindrem una jornada variable, amb el cel amb molts núvols a estones, però també amb alguna ullada potent de Sol. Les màximes seran prou altes, de 16 graus, i les mínimes de 3. I el diumenge serà un dia similar, amb un domini molt més clar del Sol i que ens deixarà les temperatures estabilitzades a 16-17 graus de màxima i 4 de mínima.

La mar estarà força remoguda, amb onades que estaran entre el mig metre i els 125 cm, la temperatura de l’aigua serà de 17 graus.

El vent serà moderat, i sobretot es notarà a la costa, amb cops màxims de vent de fins a 35 km/h, bufarà de sud i sud-est.

I durant la setmana vinent esperem que baixin una mica les temperatures, sobretot a partir de dilluns, quan ja tindrem mínimes que aniran baixant dels 6 al 0 graus, farà fred a primera hora del matí. Les màximes seran d’entre 11 i 14 graus, i en principi no esperem pluges importants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*