fira Indilletres la Bisbal

Més d’una quarantena d’editorials d’arreu dels Països Catalans, tres llibreries bisbalenques, quinze biblioteques i un total de 44 activitats programades configuren la cinquena edició de la fira del llibre Indilletres que se celebra aquest cap de setmana a la Bisbal d’Empordà.

La fira de llibres bisbalenca omplirà el Pavelló Firal de la Bisbal, que es complementarà novament amb la Biblioteca Lluïsa Duran i el Teatre Mundial. L’escalfament de motors serà divendres, amb un acte previ a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Lluïsa Duran amb la presentació del llibre Tot passa dues vegades de Pilar Francès, Premi Empordà de Novel·la 2022.

La inauguració de la 5a edició de la fira Indilletres serà l’endemà, dissabte, a 2/4 d’11, al Pavelló Firal i anirà a càrrec de Judith Colell, directora, guionista i productora de cinema catalana, que també presideix l’Acadèmia de Cinema Català.

Serà el tret de sortida d’una programació més desacomplexada que mai amb un ampli ventall d’activitats que transcendeixen estricament la literatura, amb debats, conferències, tertúlies, contacontes, teatre, concerts el lliurament del IV Premi Llucieta Canyà de Crítica Literària publicada i moltes presentacions de llibres.

Entre la programació cal destacar el debat Per fer una truita cal trencar els ous?, que moderarà Carles Sanjosé i en què participaran Diana Coromines, Pol Molas i Josep Asensio, i el debat Cultura i poder,  entre Abel Cutillas i Joan Burdeus, que moderarà Diana Coromines.

Novament, Indilletres aferma la seva aposta per la llengua i el país amb debats com El cinema català, amb Isona Passola i Judit Collell, moderat per Miquel Riera o La llengua catalana avui, moderat per Gerard Furest i que compta amb la participació de Marina Massaguer, Enric Gomà, Carme Junyent i Eugeni Casanova. També destaquem el debat La literatura catalana al món entre Carlota Torrent, Tina Vallès i Julià Florit, moderat per Adrià Pujol. 

Més informació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*