ONA~DANCE 2022 palamós

Aquest cap de setmana tanca la programació del festival ONA~DANCE 2022 de Palamós, consolidant la seva oferta escènica al territori.

ONA~DANCE 2022 ofereix una doble proposta per aquest cap de setmana 15 i 16 d’octubre. Dissabte serà el torn de les propostes de dansa “km 0”, amb tres espectacles diferents de les companyies Tania/Albert, FannyMaïlee i Albarden Company, que es representaran a partir de les 20:30 h, al Teatre La Gorga.

La proposta que presenta la companyia Tania/Albert és l’espectacle “Sal/ino”, una coreografia que esdevé la reflexió sobre la travessa dels migrants. Un viatge emprès abans de partir, i que s’estén tot i haver arribat al que podria ser el destí.“Two of us” serà el següent espectacle a càrrec del col·lectiu FannyMaïlee. Aquesta peça representa el diàleg entre cos i ànima. El perpetu conflicte interior dels cossos amb un mateix i amb els altres.

Tancarà aquest ventall de coreografies la titulada “Volver”, d’Albarden Company, amb la qual s’explora les diferents etapes del camí de tornada a la “vida”. Una reflexió sobre els desordres mentals.

Les entrades per a poder gaudir d’aquest espectacle de dansa “km 0”, es poden adquirir anticipadament al web: www.lagorga.cat. El preu de les localitats és de 8 € per a l’entrada general, i de 4 € (preu reduït).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*