Off Festival Jazz Costa Brava

L’últim cap de setmana del mes de setembre i el primer del mes d’octubre, a Palafrugell torna a programar l’Off Festival Jazz Costa Brava. L’edició d’enguany suposa una proposta amb una variada oferta musical que aposta per la combinació del jazz més tradicional, mentre al mateix temps, serveix com a preàmbul del Festival de Jazz Costa Brava que tindrà lloc del 5 al 12 d’octubre.

Les actuacions s’iniciaran el diumenge 25 de setembre (a les 9 del vespre), on al Frankfurt Gretel de Can Mario hi actuarà el Quartet Minvant; però el gruix de la programació serà el primer cap setmana d’octubre. El dissabte 1 d’octubre hi haurà dues actuacions, la primera a 2/4 de 8 del vespre a la Fonda Estrella comptarà amb la presència de Ingrid i Llorenç, el dissabte 25, també a les 9 de la nit, al Frankfurt Gretel es podrà gaudir de les copes i el concert a càrrec del Trio Tico; mentre a Llafranc, a l’Hotel Terramar, a partir de les 9 del vespre es podrà gaudir d’Íngrid i Llorenç. L’endemà, es tancarà el cap de setmana amb 2 concerts més.

Així, la programació finalitzarà amb un concert de migdia i un de nit. Primer, el diumenge dia 2 d’octubre, on a 2/4 d1 del migdia, vermut i concert amb els musics i la cantant Cloe Riembau (veu), Aleix Cansell (piano) i Ot Granados (baix) serà al Funky Pizza. I el punt i final es posarà amb un concert a les 9 del vespre al Frankfurt Gretel amb l’actuació de JJFK Quartet.

Aquesta programació permet al municipi per una aposta per la temporada de tardor i per seguir oferint una activitat turística i cultural fora de l’estiu. Així, tancarà l’etapa de concerts de jazz a Palafrugell, el que serà una nova edició del Festival de Jazz Costa Brava, que se celebrarà del 5 al 12 d’octubre.

Podeu consultar la programació detallada de l’Off Festival i del Festival de Jazz Costa Brava als web www.visitpalafrugell.cat i www.palafrugellcultura.cat .

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*