Continuem avançant amb pas decidit cap a la tardor i per anar preparant-nos aquesta setmana novament ha estat prou entretinguda.

Però la tardor encara trigarà uns dies en arribar i, tot i que hem tingut temperatures més contingudes, hem arribat als 32 de màxima i aquesta setmana no hem baixat dels 30 de màxima cap dia. I les mínimes han oscil·lat entre els 16 i els 18 graus, encara xafogoses. Hem tingut algun episodi de precipitació, però amb tempestes de distribució molt irregular que només ens han deixat uns 7 l/m2.

I el cap de setmana el cel estarà encara dominat per aquesta variabilitat i tindrem intervals de núvols prims que poden ser més importants el  diumenge, divendres i dissabte tindrem més clarianes.

La pluja no ens hauria de preocupar, les precipitacions derivades de l’huracà Danielle, encara lluny a l’Atlàntic, encara trigaran uns dies en arribar aquí.

Dissabte doncs tindrem un dia tranquil, com el divendres i tindrem també força més estones de Sol. Les temperatures seran contingudes, tindrem 28 graus de màxima i 15 de mínima.

Diumenge però creixeran més núvols i no tindrem ja tant de Sol, pujaran un grau les temperatures i poden aparèixer algunes ruixades de tarda més a l’interior.

La mar estarà prou en calma, amb onades no superiors al mig metre a prop de la costa i la temperatura de l’aigua sembla que comença a baixar una mica, estarà al voltant dels 25-26 graus.

El vent aquest cap de setmana bufarà de nord-est, tindrem un mestral suau que no acabarà de refrescar del tot l’ambient.

Durant la setmana vinent les temperatures es mantindran estables, al voltant dels valors d’aquest cap de setmana, amb màximes de 27-30 graus i mínimes xafogoses, al voltant dels 18 graus. Tindrem el cel força ennuvolat i podem tenir tempestes el dimarts i el dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*