Palamós ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Joan del 5 al 7 d’agost.  L’Associació de Veïns de Sant Joan organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, un programa d’activitats que un any més ompliran de festa Sant Joan durant aquests dies.

El programa s’iniciarà aquest divendres 5 d’agost, a l’església de Santa Eugènia de Vila-romà, amb la xerrada “El fons documental de Mossèn Gumersind Vilagran i la seva figura”, que realitzarà Maria Perpinyà Vilagran.

La jornada central de la festa major serà el dissabte 6 d’agost amb la realització d’una ruta guiada pel nucli antic a partir de les 18h, on els assistents podran descobrir el passat dels diversos espais i edificis que el conformen. Aquesta activitat, gratuïta té places limitades i cal fer reserva prèvia al web: tickets.museudelapesca.org.

Posteriorment a les 21 h començarà una nova edició del Sopar Popular que tindrà lloc a la plaça de Mn. Gumersind. Per a poder participar d’aquest acte, cal que les persones interessades portin el sopar, la beguda, els plats i coberts de casa, mentre que l’organització hi posarà les taules i establirà un servei de lloguer de cadires.

Un cop finalitzat el sopar, s’iniciarà el concert de Festa Major a càrrec del cantautor Miquel del Roig i de l’orquestra Gerunda. Durant la mitja part del concert es durà a terme el sorteig de quadres i de productes de proximitat, les butlletes del qual es vendran durant el sopar.

El diumenge dia 7 d’agost, el programa de la festa inclourà la 5a edició de la participada Trobada de Vehicles Clàssics. Aquesta és una proposta totalment consolidada a la Festa Major de Sant Joan, que cada any compta amb més participants arribats d’arreu de les comarques gironines. Inclourà una “Fun Zone” amb articles de marxandatge, Scalextric i vehicles de radiocontrol.

Durant el matí també tindrà lloc, a partir de les 10:30 h, la tradicional missa de Festa Major i repic de campanes; i enguany, a les 12 h, tindrà lloc un concert de migdia, amb la participació de la formació Salitge, maridat amb una copa de vi. Aquest acte es durà a terme als jardins de l’hotel Sant Joan.

El diumenge a la tarda, a partir de les 18:30 h, a la plaça de Mn. Gumersind, es realitzarà l’espectacle de màgia “Hocus pocus”, pensat per al gaudi de tota la família, a càrrec del mag Eduard Juanola.

La Festa Major de Sant Joan es tancarà aquest dia a partir de les 20 h amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Foment del Montgrí, que en aquest cas tindrà lloc a la plaça Major de Sant Joan.

Podeu consultar tota la programació aquí. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*