Swim Out Costa Brava

Els amants de la música swing de Louis Armstrong, Ella Fitzgerald i Count Basie, i del seu ball, el Lindy Hop, es reuniran de l’1 al 4 de setembre a Llafranc. En aquesta 7a edició del festival Swim Out Costa Brava hi participen més de 600 ballarins vinguts de Taiwan, Polònia, França, Estats Units i Espanya entre d’altres. L’esdeveniment, referent a Europa, rep el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Palafrugell i l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell.

El format del festival és un summer camp, on s’allotja als balladors que conviuen durant quatre dies a Llafranc, reben classes amb reconeguts professors de Lindy Hop i Solo Jazz de l’escena internacional i ballen al ritme de bandes de músics de renom.

Les festes de la nit estan obertes al públic general, no només a la gent que balla. Enguany seran a la casa Albatros de Llafranc. Les bandes Swing Shouters i Carolina Reapers des de França faran sonar els millors estàndards de l’Era del Swing. També hi haurà competicions i exhibicions, es podran visitar paradetes de la moda vintage com Slide & Swing o La Chula i fer un mos a la food truck Maria Una Crêp.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*