art i gavarres llagostera

El proper diumenge 4 de setembre tindrà lloc a Llagostera una visita guiada amb els artistes Manel Bayo, Sergi Miquel i Ivan Forcadell en el marc de la cinquena edició del Festival Art i Gavarres. Tots 3 artistes participen en aquesta nova edició de Lan d’Art que es podrà visitar del 3 de setembre al 30 de novembre a diversos emplaçaments dels municipis de Cassà de la Selva, Celrà, Girona, Juià, Llagostera, Madremanya i Sant Martí Vell. En el cas de Llagostera les obres es troben a Can Llambí.
L’acte començarà a les 18h amb la visita guiada per les obres artístiques i acabarà amb una actuació músical a càrrec del cantautor Guillem Carmona.

Per a més informació sobre el Festival Art i Gavarres podeu consultar el web www.artigavarres.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*