Amb So de Cobla Palamós 2022

Palamós ha presentat la 6a edició del Festival Amb So de Cobla que se celebra del 2 al 6 d’agost en diferents espais del municipi.

Aquest projecte està inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, gestionat per l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Després de dues edicions marcades per les restriccions per la Covid-19, la sisena edició pretén tornar al format habitual. Es dirigeix tant al públic habituat a la música de cobla i a la sardana, com al públic més general a qui li agrada la música i vol descobrir noves sonoritats, sobretot relacionades amb l’arrel catalana.

Així mateix, Amb So de Cobla també aposta per apropar aquesta música a la gent jove amb propostes més trencadores i atractives per a tots ells. Amb aquest objectiu, la programació d’aquesta nova edició continuarà apostant per transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formats musicals. Per tant, estem davant una 6a edició ben eclèctica, des de la cobla catalana tradicional fins a fusions transgressores amb altres estils i disciplines en principi totalment contraposades.

Consulteu la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*