Ja estem a la meitat del mes de juliol i el cert és que aquest estiu està resultant més càlid que els dels anys anteriors. Sí, aquests dies les màximes han anat oscil·lant entre els 35 i els 32 graus, sense baixar dels 31 arreu. I també hem tingut domini del Sol i cels clars que no ens han refrescat l’ambient amb precipitacions, patim una intensa onada de calor.

I aquest cap de setmana encara tindrem un lleuger augment de les temperatures, especialment el divendres, amb la consolidació del domini del Sol, sense núvols a l’horitzó, i tindrem uns dies ben lluminosos.

Les pluges malauradament ja fa més d’una setmana que no les veiem i el cap de setmana també estarà lliure de pluges, tindrem uns dies molt tranquils.

Divendres començaran a pujar una mica més les temperatures i els núvols prims de dijous deixaran pas a grans clarianes i moltes estones de Sol viu ja el dissabte, quan les màximes arribaran als 34 graus i les mínimes estaran entre els 18 i els 20, sense precipitacions.

I el diumenge serà un dia calcat, de calor intensa, les temperatures es mantindran igual amb 34 graus de màxima i 20 de mínima.  Tindrem més Sol i no esperem pluges.

La mar estarà força calmada, amb onades que poden arribar només als 50 cm i la temperatura de l’aigua serà molt alta, arribant als 25 graus.

El vent aquest cap de setmana serà bàsicament de component nord i nord-est amb cops de vent de fins a 15 km/h.

Durant la setmana vinent les temperatures es consolidaran en aquests valors estivals caniculars, així que tant les màximes com les mínimes es quedaran respectivament entre els 33-34 i 16-19, tornen les nits d’ambient tropical amb molta xafogor i en principi no plouria els propers dies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*