Selfie Palafrugell

Palafrugell convida als seus visitants a conèixer els espais més emblemàtics del municipi per a realitzar-hi una selfie.

L’Ajuntament hi va instal·lar l’any passat 4 suports per fer-se selfies i d’aquesta manera contribuir a promocionar el municipi com a destí turístic. L’objectiu és oferir un recorregut fotogràfic arran de costa en un marc ideal, que també serveix de carta de presentació de tota la bellesa que es pot trobar a Palafrugell i els seus nuclis costaners.

Es poden trobar les bases per aguantar el telèfon mòbil al mirador de Joaquim Turró a la muntanya de Sant Sebastià, a la punta d’es Blanc al camí de ronda de Llafranc, al mirador de la plaça Joan Granés i Noguer de Calella de Palafrugell i a l’embarcador, davant de l’escultura de la l’Escorpora de Tamariu.

Es tracta d’un suport fix per telèfons mòbils i tauletes, que permet fer-se fotografies mostrant l’entorn. Gràcies a aquestes bases, les visitants poden fer-se una fotografia de cos sencer, abastant darrere molt més paisatge i d’aquesta manera guardar un record més clar de la seva estada a Palafrugell.

A més a més, a través d’aquests suports, es pot fer una ruta per la costa de Palafrugell, ja que en cada un d’ells hi ha col·locada una xapa amb un QR que porta a la geolocalització de la resta de punts selfie i també al web oficial municipal de turisme: www.visitpalafrugell.cat. Alhora, també convida a l’usuari a publicar i etiquetar les seves fotografies amb el hashtag de turisme #VisitaPalafrugell.

Més informació a www.visitpalafrugell.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*