La Fira de la Gamba de Palamós
Foto: Ajuntament de Palamós

Palamós ha viscut aquest dissabte, la 7a edició de la Fira de la Gamba de Palamós, que ha tingut lloc durant tot el dia a la llotja del port pesquer de la vila, revalidant un any més l’èxit de públic.

Després de dos anys d’aturada a causa de la pandèmia, aquesta fira monotemàtica, organitzada per l’Ajuntament de Palamós, el Museu de la Pesca i la Confraria de Pescadors de Palamós, s’ha tornat a omplir de públic.

La 7a edició de la fira ha superat els 18.000 tiquets venuts, consolidant aquesta fira gastronòmica com una de les més importants de les comarques gironines. Durant aquesta mostra s’han servit, amb els diversos tastets elaborats, més de 180 kg de Gamba de Palamós certificada.

La fira ha comptat amb la participació d’empreses certificades amb la Marca de Garantia, dels elaboradors de productes que tenen com a ingredient principal la Gamba de Palamós i amb distribuïdors i peixaters especialitzats en la seva comercialització.

Durant tot la jornada s’han servit degustacions que han tingut la gamba com ingredient principal i que han estat elaborades des d’una cuina central ubicada a la llotja i integrada per restauradors certificats amb la Marca de Garantia i els pescadors palamosins, amb l’objectiu comú de promocionar la Gamba de Palamós.

L’oferta culinària s’ha complementat amb dues demostracions de cuina a l’Espai del Peix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*