Acabem la segona setmana de juny i ho farem continuant amb aquesta meteorologia d’estiu totalment avançat. De fet, l’estiu meteorològic enguany s’ha avançat un mes a l’astronòmic! Sense canvis de temps a la vista, encara farà més calor, amb domini del Sol, i temperatures prou altes, més típiques de finals de mes.

Però les màximes aquesta setmana han anat baixant de mica en mica i han passat dels 32 als 25 graus, i les mínimes s’han mogut entre els 13 i els 16 graus, amb alguna nit que ha començat a costar dormir. No hem tingut precipitacions, tenim un greu dèficit hídric primaveral.

I per al cap de setmana esperem un temps molt tranquil, amb domini del Sol, però amb quatre núvols prims que seran més densos el divendres, dissabte i diumenge tindrem ple Sol.

En no tenir núvols, no tindrem pluges, que es quedarien només el divendres a la tarda al Pirineu i Pre-Pirineu més occidental, a casa nostra no plourà ni dissabte ni diumenge.

Dissabte doncs tindrem Sol, només podem tenir alguns prims sobre el mar, que no ens han de preocupar. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 29 graus, les mínimes dels 15, es notarà un lleuger augment de les temperatures.

I el diumenge serà una jornada idèntica, potser tindrem algun núvol prim més, i la màxima serà més alta, de 30-31 graus, les mínimes es quedarien igual, al voltant dels 15.

La mar estarà molt calmada, amb onades que no superaran el mig metre. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 21 graus, un parell de graus més alta de l’habitual per l’època.

El vent vindrà del sud i del sud-est, i amb alguna entrada del nord-est, i serà només una brisa suau, amb cops màxims d’entre 20 i 35 km/h.

Durant la setmana vinent esperem mantenir les temperatures altes d’aquest cap de setmana, amb màximes al voltant dels 30-31 graus, i mínimes que pujaran i estaran entre els 15-18 graus, i no esperem precipitacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*