La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

Clown, acrobàcies, malabars, trapezi, aeri, equilibrisme, diàbolo, malabars, màstil, perxa xinesa gestual, bàscula o fins i tot baldufes són algunes de les disciplines artístiques que conformen la programació d’enguany. Un total de 27 companyies amb 36 espectacles actuaran a la XXVII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà que se celebrarà del 15 al 17 de juliol. Aquesta setmana s’ha estrenat un nou web i ja s’hi pot descobrir tota la programació. Si bé l’eix programàtic continua girant al voltant del circ contemporani sense renunciar al de caràcter més popular, l’organització continua fent una marcada aposta pel circ local, no pas per la impossibilitat d’acollir companyies internacionals, si no per la gran qualitat del circ autòcton.

Després de dues edicions excepcionals arran del context pandèmic, la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà torna a recuperar places i carrers en la seva plenitud.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*